設為首頁收藏本站

winning11

查看: 2252|回復: 5

[鳳 城] [wing111報告]【鳳城】首試Angel·回味無窮

升級  41.11%

二星會員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏
相頭:靚女
年紀:30中
身高:5尺
身材:C級尖波粉Ling ,走肥
毒龍和69:深鑽系列
車牌:不斷自動車埋嚟

經常見到天使評價,一路想試,終於有幸一嘗,即時致電約到中午12點幾,我準時到
大家入房,見佢著到OL咁,已經不少AV幻想,一除衫,彈出巨乳仲要尖波粉紅,真係小見,忍不住一手揸落去,非常彈手,佢立即同我除衫相擁,一對大嘢撞埋嚟,好正,入去沖谅佢侍浴都好仔細乾淨,連我屎眼都洗埋,水簫都用心機吹,吹咗好耐好舒服。
沖完涼入房,叫我做背啦,果條貓舌名不虛傳,一口一口錫從未咁舒服,估唔到去到毒龍原來可以咁深入,真係頂唔住

到我瞓在床上,佢由我兩點錫起,吸啜我的兩點,又不時用大波仔磨我的JJ,到吹奏時用貓俐瀬九根,吹下瀨下,一路吹一路望住你,望望下好似見到JJ同你吹(原來有小小似),真的忍唔住要插下,先來男上女下,至狗仔,抽插多下爆喇....之後好細心除套,然後再事後蕭,仲要吸下吸下吸埋餘下嘅兄弟姊妹出來,嗰下真係打冷震。天使有樣有身材,含奶啜打轉都做齊真係唔試對唔住自己。

跟住攬住一路揸波一路吹波,夫服何求,吹到JJ硬時佢又重覆鍚我兩點,锡完再做,先做女上,騎功中上,好有節奏地坐落來,坐到我幾乎爆,最後轉返男上,不停車埋嚟(不過小弟不好),最後插咗一陣就派彩。係我必定返食之選。

最後見到永遠都唔會約到小S ,確實後生大波,可惜永遠約唔到的,希望有機會約到

客戶代理會員

多謝WING哥哥嘅支持同報告
如網上未能即時更新或回覆, 請至電公司 2626 0933
2019金釵榜 *請按這裡
囡囡私相冊 *請按這裡
所有鳳城最新及現役囡囡報告*請按這裡

客戶代理會員

多謝wi哥哥的報告!
如網上未能即時更新或回覆, 請至電公司 2626 0933
2019金釵榜 *請按這裡
囡囡私相冊 *請按這裡
所有鳳城最新及現役囡囡報告*請按這裡